Barselsstøtte

Barselsstøtte

- de første 40 hellige dage

Pris:

3 besøg á 2 timer: 4.000 kr.

Barselsperioden – og særligt de første 40 hellige dage efter fødslen – er så vigtig en tid for mor, barn og familie. Her lægges kimen for hele det videre liv for alle involverede parter. Her har vi brug for vores stamme for “det kræver en landsby at opfostre et barn”; men landsbyen er for længst forsvundet, og vi har mere end nogensinde før brug for at forholde os til hvordan vi forbereder os bedst muligt på denne hellige tid. En tid der kalder på ro, hvilke og næring for at tilknytningen får de bedst tænkelige vilkår og at du som nybagt mor er holdt på den måde du ønsker og har brug for. 

Pris:

3 besøg á 2 timer: 4.000 kr.

Bestil tid her:

Alle tre besøg vil i udgangspunktet være i dit hjem med det sigte,
at værne om dit behov for ro og hvile ved at mindske omfanget af transport for dig. 
Dog er det altid en mulighed at være i mit lokale i Aarhus C,
hvis det passer dig bedre. 

A mother is pregnant for nine months.
She is post partum for the rest of her life
Mother Robin Lim

Alt afhængig af hvornår jeg kommer ind i forløbet, finder vi frem til, hvordan jeg kan støtte dig bedst muligt efter selve fødslen. Vi udarbejder sammen en barselsplan, som et konkret redskab til at du kan læne dig ind i fordybelsen med din baby, den følelsesmæssige tilknytning og selv bliver næret på dybest og bedst mulig måde. 

Jeg står til rådighed i ugerne efter din fødsel, hvor du må kontakte mig med stort som småt vedrørende hvad end du måtte have brug for. 

“A mother cannot give from a depleted source”
Ønsket med denne støtte og selve besøgene i barselsperioden er, at du som kvinde føler dig holdt – også der hvor mange tænker, at nu er det vigtigste – fødslen – overstået: “herfra burde jeg kunne selv”, kan man næsten høre nutidens kvinde sige til sig selv, imens hun spænder op og strammer sig an. Men det har aldrig været meningen, at du skulle kunne dette selv eller være ladt alene i barselsperioden. Denne særlige tid efter fødslen er så afgørende for både dig som mor, dit barn og alle involverede parter – her slåes tonen an for al videre færd, så støtte her er essentielt. 

Derfor holder jeg under alle barselsbesøg rum for dig og dine følelser gennem nærvær og samtale, hvor jeg lytter. Jeg sørger for afspændende behandlinger til din krop, medbringer hjemmelavet brændenældeinfusion, indeholdende en masse af de vitaminer og mineraler din krop har brug for, samt helende urter til te, fod – og sædebade.
Jeg står til rådighed for praktiske gøremål der kunne løfte og lette dit hjem og dine omgivelser, løber ærinder ude i byen efter det du mangler, er med din baby hvis du trænger til et bad eller lidt søvn, laver en nærende grydefuld kraftsuppe eller bare er ved din side. Kort sagt: hvad end din krop og psyke måtte kalde på for at føle den dybeste støtte ind i omsorg, hvile og restitution.

Det er min oplevelse, at det er dybt individuelt hvornår den enkelte kvinde føler et besøg passende, og ligeledes meget forskelligt hvad den enkelte kvinde har brug for under disse besøg – men hvad end du måtte ønske, skal du få
Det er det, jeg har på hjerte.
Det er det, jeg er her for. 

Alle tre besøg vil i udgangspunktet være i dit hjem med det sigte,
at værne om dit behov for ro og hvile ved at mindske omfanget af transport for dig,

Dog er det altid en mulighed at være i mit lokale i Aarhus C,
hvis det passer dig bedre.