Doulaforløb

Doulaforløb

Pris:

12.000 kr.

Et doulaforløb er for dig, der ønsker at have én og samme person ved din side gennem din graviditet, fødsel og barsel, så du kan læne dig trygt ind i den særligt situation og transformation du står i og overfor. 

Et doulaforløb indeholder:
– To besøg á to timers varighed i dit hjem før fødslen
– Fødekald rundt om termin fra tre uger før til to uger efter
– To besøg á to timers varighed i dit hjem inden for de første uger efter fødslen

Et doulaforløb indebærer desuden følelsesmæssig støtte og vejledning efter behov over telefon eller på sms/mail frem til din fødsel og i tiden lige efter.

Pris:

12.000

Bestil tid her:

Forløbet vil i udgangspunktet være i dit hjem med det sigte,
at værne om dit behov for ro og hvile ved at mindske omfanget af transport for dig,

Dog er det altid en mulighed at dele af forløbet foregår i mit lokale i Aarhus C,
hvis det passer dig bedre. 

Jeg tilbyder altid en gratis og uforpligtende telefonisk samtale på 30 minutter forud for et forløb, så vi hver især har mulighed for at mærke hinanden og få en fornemmelse af, om dette match føles rigtigt.

Graviditet

Tre besøg á to timers varighed

(Pris: 4.200 kr.)

Her er inkluderet:

– 1 x fødselsmodnende behandling 
1 x rebozomassage

Under disse besøg er omdrejningspunktet først og fremmest, at lære hinanden at kende, og i samarbejde få skabt et trygt og solidt udgangspunkt vi sammen kan arbejde videre fra. 

Vi vil i løbet af disse besøg komme ind på følgende emner, som en del af fødsels – og barselsforberedelsen:     
– Fødselshistorier
– Fødslens faser og kvindens instinktive natur
– Et liv kommer til
– Fødselsplan
– Fødslens psykologi og betydningen af det første møde
– Naturlig smertelindring og kroppens egne fødehormoner
– Fødslen – en overgivelsesproces
– Barselsplan: de første 40 hellige dage 

Disse emner vil helt naturligt lede os tydeligere ind på sporet af, hvad der er vigtigst og vægtigst for dig, og deri hvordan jeg bedst kan støtte dig under det videre forløb.

Et af disse besøg kan sagtens være i forbindelse med et besøg hos din jordemoder eller andet i relation til din graviditet eller fødsel, hvor du kunne have brug for støtte af mig som doula. 

Fødsel:

Uafbrudt tilstedeværelse og støtte under fødslen

(Pris: 5.000 kr.)

I forbindelse med selve fødslen, er jeg på fødekald omkring din planlagte termin fra tre uger før til to uger efter.

Helt konkret kontakter du mig når du mærker at fødslen så småt begynder, og igen når du føler, at tiden er inde til, at jeg ankommer. Her er det vigtigt at understrege, at doula-støtte fra så tidligt i fødslens forløb som muligt, er af betydning og virkelig betaler sig. Det er dét du har givet dig selv med et doulaforløb, så tøv endelig ikke med at kalde på mig. 

Under selve fødslen er jeg ved din side fra start til slut på lige præcis den måde du ønsker. Jeg tager først afsted igen, når din baby er kommet til verden, i er landet og du føler tilstrækkelig ro og tryghed til, at slippe min fysiske tilstedeværelse for nu. 

Som en del af fødselsforberedelsen har vi selvfølgelig snakket os frem til, hvordan jeg støtter dig bedst muligt under selve fødslen, så der er klarhed og afstemthed mellem os. Du kan finde uddybning og inspiration til hvordan støtte kan manifestere sig her

Barsel:

To besøg á to timers varighed

(Pris: 2.800 kr.)

I ugerne efter fødslen er jeg stadig kun et kald væk, og står til rådighed med lige præcis den støtte, omsorg og vejledning du måtte have brug for. 

“A mother cannot give from a depleted source”
Ønsket med disse besøge i barselsperioden er, at du som kvinde føler dig holdt – også der hvor mange tænker, at nu er det vigtigste – fødslen – overstået. “Herfra burde jeg kunne selv“, kan man næsten høre nutidens kvinde sige til sig selv, imens hun spænder op og strammer sig an. Men det har aldrig været meningen, at du skulle kunne dette selv eller være ladt alene i barselsperioden. Denne særlige tid efter fødslen er så afgørende for både dig som mor, dit barn og alle involverede parter – her slåes tonen an for al videre færd, så støtte her er essentielt. 

Derfor holder jeg under begge barselsbesøg rum for dig og dine følelser gennem nærvær og samtale, hvor jeg lytter. Jeg sørger for afspændende behandlinger til din krop, medbringer hjemmelavet brændenælde-infusion, indeholdende en masse af de vitaminer og mineraler din krop har brug for, samt helende urter til te, fod – og sædebade. Jeg står til rådighed for praktiske gøremål der kunne løfte og lette dit hjem og dine omgivelser, løber ærinder ude i byen efter det du mangler, er med din baby hvis du trænger til et bad eller lidt søvn, laver en nærende grydefuld kraftsuppe til dig eller bare er ved din side. Kort sagt: hvad end din krop og psyke måtte kalde på. 

Skræddersy et forløb der passer til dig

Du er altid velkommen til at vælge enkelte dele ud, hvis ikke du ønsker et fuldt doulaforløb eller sammensætte et forløb, der matcher dine behov ved at supplere med andre behandlinger. Du er altid velkommen til at kontakte mig for mere information om de forskellige muligheder og priser.

Det med småt:

Når vi indleder et samarbejde med hinanden i form af et doulaforløb, sender jeg dig en samarbejdsaftale, som du underskriver og returnerer til mig. Derudover modtager du en faktura på et depositum på 20 % af den samlede pris, som min sikring for at afsætte tiden til netop dit doulaforløb. Du betaler det resterende beløb til mig inden fødekaldsperioden indtræder.  

Hvis denne betalingsform ikke passer ind i din økonomi, forsøger vi at finde en alternativ løsning. Kontakt mig blot. 

Har du andre spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig 

Er jeg den optimale doula for dig?

Et ganske svært spørgsmål at besvare, men ikke desto mindre af betydning af turde stille og forsøge at afdække. Derfor tilbyder jeg en gratis og uforpligtende samtale på 30 minutter forud for et doulaforløb, som en vej til, at vi hver især har mulighed for at mærke hinanden og få en fornemmelse af, om dette match føles rigtigt.