Fødselshistorie

Fødselshistorie

Pris:

60 - 75 minutter: 750 kr.

At gå ind ind i vores egen eller de fødselshistorier vi selv har været med til at skrive – fødslerne af vores børn – er potentielt dybt helende – og aldrig for sent. Det kan sætte os fri og skabe muligheder for at udfolde et liv, hvor vi genfinder hele paletten af farver, og maler livet med nuancerige penselstrøg frem for kun at bruge de få og for nogle grålige toner vi endte med at ty til og gøre brug af. 

Mange slæber rundt med ubearbejdet stof, som fordi det ligger hengemt og måske er forbundet med skam, bebrejdelse og sorg, tynger og holder fast. At bringe det frem i lyset og ind i nuet giver mulighed for at lade os mærke i dybden med det, der var og ikke var – omsætte sorgen til styrke, og styrke potentialet. Derigennem kan vi lande det i en energi af lettelse, fred og accept i os selv, som derfra vil virke ud og sprede helende ringe i vandet. Det kan hele både bagud i generationer, men ligeså vigtigt forud. Det kan skabe plads til at både vi – her og nu – men også næste generation lander endnu blødere her i verden og ikke skal jonglere rundt med samme sår og hæmmende udfoldelsesmuligheder som dem vi selv pådrog os. 

Når du går ind i din fødselshistorie holder jeg rummet for dig og støtter dig i at lade dig mærke med det der var og hjælper til, at lande det ind et sted hvor du kan se gaverne i det som blev. 

Dette kan med fordel efterfølges af en rebozolukning.

Sessionen vil i udgangspunktet finde sted i mit lokale i Aarhus C.

Pris:

60 - 75 minutter: 750 kr.

Bestil tid her:

Sessionen vil i udgangspunktet finde sted i mit lokale i Aarhus C.
Dog er det altid en mulighed at jeg kommer til dig, hvis det passer dig bedre.