Lotusfødsel

Lotusfødsel

Pris:

1.500 kr.

En lotusfødsel er en fødsel, hvor man undlader at klippe navlesnoren, men venter til barnet selv – i eget tempo – er klar til at slippe den. Dette sker som regel 2-5 dage efter fødslen.

Efter fødslen af moderkagen aftørres den og opbevares herefter på en stofble i en åndbar kurv. hvor den dækkes med en blanding af salt, urter og forskellig pynt. Fx blomster du har været trukket til og har samlet under din graviditet. Dette skiftes på 2. eller 3. dagen efter fødslen, og moderkagen er nu så saltet at den fint kan opbevares uden problemer ved stuetemperatur til baby selv slipper. Moderkagen kan sagtens holde sig til at i som familie føler at tiden er inde til at begrave den.

Pris:

1.500 kr.

Bestil tid her:

For nogle er en fuld lotusfødsel som beskrevet ovenfor det rigtige valg. Nogle vælger at klippe eller brænde snoren over ca. 5 timer efter fødslen, og andre vælger at gøre det nogle dage efter fødslen. Dér er variationer af lotusfødsler, som passer til enhver familie

Ønsker du min hjælp til en lotusfødsel, sørger jeg for at medbringe alt der skal bruges af remedier: stofbleer, kurv, salt og urter. Har du nogle særlige ønsker eller har du en kurv eller et klæde som du gerne vil bruge, så finder vi selvfølgelig ud af det. Jeg sørger også for, at minde dig kærligt om muligheden for at samle og tørre blomster under din graviditet til at pynte kurven med.
Er jeg allerede med ved fødslen sørger jeg helt naturligt i forlængelse af fødslen for, at gøre moderkagen klar til en lotusfødslen, hvis det er det du ønsker. Er jeg ikke med til fødslen, men ønsker du alligevel hjælp til en lotusfødslen er dette også en mulighed.