Moderkagen

Moderkagen

Indtag & tabte traditioner

Pris:

Kontakt for nærmere information

Moderkagen er foruden at være et ganske særligt og livgivende organ, et organ indeholdende dit barns DNA. I nogle kulturer taler man om moderkagen som roden til barnets oprindelse – sjælens bolig – og navlesnoren som livsnoren – forbindelsen til det barnet kommer fra.

Moderkagen fortjener respekt og at blive æret. Jeg hjælper dig gerne med at bevare, bearbejde eller på anden vis håndtere moderkagen. Nedenfor kan du læse om de forskellige muligheder. Du er velkommen til at kontakte mig for nærmere info.

Pris:

Kontakt for nærmere information

Kontakt:

The Placenta – the tree of life, the source, the forgotten chakra. 
By honoring where we come from, we can light our way safely home
Mother Robin Lim

Indtag ved fødslen

Nogle kvinder føler sig helt instinktivt trukket til at indtage et stykke af moderkagen, efter denne er født. Moderkagen indeholder en række hormoner, som naturligt standser blødningen fra livmoderen og får den til at trække sig sammen.  

Kapsler

Placenta-kapsler består af tørret moderkage, der pulveriseres og kommes på kapsler som kan bruges til både mor og barn. Det kan være i form af kosttilskud og støtte til mor i barselsperioden, eller kapslerne kan kommes i fryseren som en personlig DNA-bank til barnet selv. I fryseren forlænges holdbarheden, og pulveret kan senere hen bruges i salve til eksempelvis rød numse, udslet, eksem eller lignende – indeholdende barnets naturlige balance det havde ved fødslen. 

Tinktur

En placenta-tinktur er et udtræk der laves ved at et stykke placenta overhældes med stærk alkohol, som trækker i 6 uger, hvorefter placenta sies fra og udtrækket kommes på flaske. Holdbarheden er 10-15 år, og kan understøtte og genskabe hormonel balance. Den kan med fordel bruges af mor i barselsperioden ved fx baby-blues eller den kan gemmes til din datter, som en støtte til at genoprette hendes hormonelle balance når hun begynder at bløde.
Et til barnet hormonelt fuldstændigt overensstemmende medikament til senere brug i livet. 

Print, amuletter & drømmefangere

Der er nærmest ingen grænser for kreative måder hvorpå man kan ære placentaen, hvis det er det man ønsker. Man kan lave print, hvor moderkagens blod fungerer som naturens blæk eller man kan tørre navlesnoren eller en del af moderkagehinden til brug i en drømmefanger. Uanset dine ønsker, vil jeg gerne hjælpe dig på vej.