Parterapi

Parterapi

Pris:

60 - 75 minutter: 1.000 kr.

Der kan være mange grunde til at starte i parterapi. Det kan være udfordringer som fx dårlig kommunikation, skænderier, manglende gnist, lyst og intimitet, utroskab, stilstand, ulykkelighed hos den ene eller begge, et ønske om at få dybere forståelse for hinanden eller måske et behov for støtte, hvis parforholdet er kommet til en ny fase eller afslutning.

Parterapien tager udgangspunkt i de temaer og konflikter, I kommer med. Herfra vil vi sammen forsøge at få en dybere forståelse af vanskeligheder og udfordringer, og dermed også finde ind til de udviklingsmuligheder, det tilbyder jer – både individuelt og som par. 

Pris:

75 - 90 minutter: 1.000 kr.

Bestil tid her:

Sessionen vil i udgangspunktet være i mit lokale i Aarhus C. Dog er det altid en mulighed, at jeg kommer til Jer, hvis det føles bedre.

Hvorfor parterapi?

Det er min erfaring, at parforholdet kan få meget hjælp fra en neutral tredjepart, der holder rummet, har overblikket, bevarer den konstruktive kurs, og som hjælper med at oversætte og skabe forståelse, der hvor den glipper. Med støtte fra en terapeut kan parforholdets udfordringer og vanskeligheder ende med at blive en kostbar gave – en gave, der rummer kimen til dybere frihed og samhørighed, både individuelt og relationelt. 

At vælge parterapi behøver ikke være et udtryk for krise. Det kan i ligeså høj grad være en vej til at vedligeholde og nære gnisten i relationen – akkurat som vi løbende må sørge for at lægge nyt brænde på bålet, hvis vi vil holde liv i flammen og undgå, at kun asken ligger tilbage. 

I parterapien...

… trækker jeg på min erfaring med og viden om bl.a.
∼  Objektrelations – og tilknytningsteori
∼  Kommunikationsredskaber 
∼  Krænker/forløser-dynamikken
∼  Enneagrammet
∼  Aspekter af den maskuline og feminine energi og samspillet her imellem
∼  Parforholdets arketypiske fænomener og faser mm.

Det er mit ønske at støtte jer i at skabe en nuanceret forståelse af, hvad der er på spil i og imellem jer, og hjælpe jer med at finde den frugtbare vej, som altid er at finde – hvad enten den er sammen eller hver for sig.