Rebozolukning

Rebozolukning

Pris:

2 - 3 timer: 2.500 kr.

En rebozo-lukning har rødder i den mexicanske indianer-kultur, hvor det udføres som en del af en afsluttende taksigelsesceremoni. Et ritual skabt som en måde at markere den overgang og transformation kvinden har gennemgået i forbindelse med graviditeten og fødslen. En kraftfuld – nærmest magisk – vej til at bibringe hende den ultimative omsorg, så hendes krop og sjæl styrkes til at gå videre ind i det nye – moderskabet – der ligger for hendes fødder. 

Som en puppe ligger du ganske stille og ubevægelig, imens en fantastisk - men for øjet usynlig - forvandling foregår indeni. Alle hidtige dele opløses og forvandler sig til noget helt andet og nyt - og ud flyver du som en sommerfugl.  

Pris:

2 - 3 timer: 2.500 kr.

Bestil tid her:

Behandlingen vil i udgangspunktet være i dit hjem med det sigte,
at værne om dit behov for ro og hvile ved at mindske omfanget af transport for dig.
Dog er det altid en mulighed at være i mit lokale i Aarhus C,
hvis det passer dig bedre. 

praktisk::

En rebozo-lukning udføres bedst når man er to og jeg har derfor en med-doula med ude til at assistere. Men en partner, mor, søster eller bedstemor kan sagtens hjælpe i stedet, hvis det føles mere sandt for dig. Lad mig blot vide besked og vi justerer prisen derefter!

Du skal gerne lige være stoppet med at bløde inden du modtager behandlingen og gerne inden de første 40 dage efter fødslen. Men det er aldrig for sent at modtage en lukning – heller ikke selvom der er gået år eller årtier.

Helt konkret sørger jeg for at skabe en tryg og rolig atmosfære omkring dig, og holder rummet for det du måtte have brug for at lade komme til udtryk, og slippe. Jeg medbringer en nærende te, bestående af urter der har en helt ganske særlig rensende, sammentrækkende og styrkende effekt, som du kan indtage imens jeg lytter. (Teen kan du i øvrigt med fordel drikke i dagene efter lukningen, for en endnu dybere effekt) 

Når du er klar, starter jeg med guide dig ind i en afspændende og beroligende centrering liggende behageligt, blødt og varmt, hvorefter jeg blidt vugger og masserer din krop. Herefter udføres selve lukningen ved at jeg strammer, svøber og lukker syv rebozoer omkring dig med blide, faste greb, som hjælper dig på en rejse dybt ind i dig selv imens jeg sidder ved din side. 

I forbindelse med graviditet og fødsel har din krop og sjæl givet og åbnet sig enormt. Dét at mærke rebozoerne omkring dig kan give dig en dybdegående følelse af at få hold på dig selv på ny – både fysisk og psykisk.

En rebozo-lukning udføres bedst når man er to og jeg har derfor en med-doula med ude til at assistere. Men en partner, mor, søster eller bedstemor kan sagtens hjælpe i stedet, hvis det føles mere sandt for dig. Lad mig blot vide besked!

Du skal gerne lige være stoppet med at bløde inden du modtager behandlingen og gerne inden de første 40 dage efter fødslen. Men det er aldrig for sent at modtage en lukning – heller ikke selvom der er gået år eller årtier.

Behandlingen vil i udgangspunktet være i dit hjem med det sigte, at værne om dit behov for ro og hvile ved at mindske omfanget af transport for dig. Dog er det altid en mulighed at være i mit lokale i Aarhus C, hvis det passer dig bedre.