Tryg abort

Tryg abort

Pris:

Donation

Uanset om en abort er et bevidst valg eller sker spontant er det af betydning at du som kvinde er holdt i det du gennemgår. En abort er oftest forbundet med sorg, og det at have rum for at kunne slippe det i en kærlig, tryg og blid ramme har altafgørende betydning for den følelsesmæssige healing efterfølgende. 

Det er muligt at få en medicinsk abort helt indtil uge 12. Dog rådes man til at denne foretages på hospitalet mellem uge 9 og 12, da blødningen her kan være lidt større end ellers. Men med hjælp fra en doula, kan du trygt gøre det hjemme og blive støttet gennem selve den medicinske proces, af effektive urter, der kan tømme livmoderen naturligt, så et efterfølgende kirurgisk indgreb forhåbentlig ikke bliver nødvendigt. 

Pris:

Donation

Bestil tid her:

Dette vil i udgangspunktet være i dit hjem.
Dog er det altid en mulighed at være i naturen, hvis du føler dig mere trukket til det. 

Jeg hjælper dig med at gøre det der føles sandt for dig.
Nogle føler sig kaldet til at begrave det lille liv, der ikke blev, et sted i naturen sammen med de urter de indtog. Andre hælder det lige så fint ud ved strandbredden og lader havet tage det. Nogle føler sig trukket til noget andet. Det er dybt individuelt – men et vigtigt skridt i bearbejdningen, at du bliver støttet i at gøre det der føles sandt for dig.

Som afslutning laver jeg en rebozolukning på dig, hvis du ønsker det. En blid, men dybdegående kropsbehandling, hvor jeg holder og lukker kroppen igen ved at stramme og svøbe rebozoer omkring dig, med blide, faste greb. Dét at mærke rebozoen lukke sammen om dig kan give dig en følelse af at få hold på dig selv igen – både fysisk og psykisk

Dette vil i udgangspunktet være i dit hjem. Dog er det altid en mulighed at være i naturen, hvis du føler dig mere trukket til det.