Individuel terapi

Individuel terapi

Pris:

60 - 75 minutter: 750 kr.

Der kan være mange grunde til at starte i psykoterapi. Det kan være vanskeligheder, vi står i her og nu, som vi har brug for støtte til at løsne og forandre. Vanskeligheder der kan opleves som fx ensomhed, angst, tristhed, håbløshed, selvkritik, mindreværd, sorg, udfordringer i relationer eller en længsel efter “noget”, som vi måske ikke helt kan sætte ord på. 

Uanset hvad dine grunde er, er du velkommen til at kontakte mig. 

Pris:

60 - 75 minutter: 750 kr.

Bestil tid her:

Sessionen vil i udgangspunktet være i mit lokale i Aarhus C. Dog er det altid en mulighed, at jeg kommer til dig, hvis det føles bedre.

Psykoterapien tager udgangspunkt i det, der fylder for dig. I en respektfuld, nænsom og omsorgsfuld atmosfære udforsker vi sammen det, du oplever som vanskeligt – i fuld accept af, hvordan det er at være dig i livet. Uanset hvor store eller små, du oplever dine vanskeligheder, tager jeg dig alvorligt. Det er min erfaring, at det er, når vi støttes til – i følelse – at møde os selv og lade os mærke med det, der er, var og ikke var, at den egentlige forvandling sker. Her mister det potentielt sin hæmmende magt over os, og vi kan gå igennem det, der før spærrede vejen for at være i livet og leve det.

Psykoterapi hos mig tager udgangspunkt i samtaleterapi, men jeg trækker ligeledes på kropsterapeutiske redskaber, meditation, energetisk arbejde og øvelser, drømmetydning, bevægelse, brug af stemme og lyd samt kunstterapeutiske værktøjer – alt efter, hvad jeg føler, kunne være en hjælp for dig i lige netop det nu, der er dit. 

Et terapeutisk rum hvor du kan tage på opdagelse ind i dybere lag af din kvindelighed - nære det der allerede er, opdage det der endnu ligger og venter på at blive, og genvinde aspekter du af gode grunde har måtte vende ryggen. En gave til kvinden i dig og hendes mange ansigter.

I mit perspektiv

… er noget af det allermest væsentlige, men også vanskeligste, vi mennesker står overfor: 
– at turde være den vi virkelig er
– at kunne mærke hvad vi egentlig føler
– at stå bag vores dybereliggende behov og manifestere dem som et fundament, vores liv slår rødder fra. 

Samtidig er det netop her, vi kommer ind i en større frihed, centrering og selvaccept, og hvor vi tydeligst mærker meningsfylde, livslyst, glæde, helhed og udfoldelse. 

Når vi forsøger at være en anden, end den vi er, skaber vi en form for uvirkelighed i vores liv. En uvirkelighed, som vil volde os vanskeligheder på den ene eller den anden måde. I mit perspektiv, vanskeligheder som en art kald fra det dybere i os selv til netop at vågne op til den, vi virkelig er, og på den måde komme på sporet af et levet liv i dybere oprigtighed og samklang med vores inderste kerne. 

En opdagelsesrejse i den indre verden...

Terapi kan også være en opdagelsesrejse i den indre verden, hvor du med terapeutisk støtte…
–   begiver dig på opdagelse i endnu ukendte områder
–   besøger steder du måske engang kendte til, men som nu virker som fremmed land
–   ser glimt af den evige solopgang, bader i overfloden eller i de flydende kilder af lyst, glæde og lidenskab og mærker den glemte atmosfære i selvglædens (hemmelige) legehus nær tryghedsskoven
–   mærker den vilde natur – der hvor vulkaner af raseri ulmer, hævnens straffeplads findes og hvor kraftige selvretfærdighedsvinde i ny og næ vælter én omkuld og man for en stund mister orienteringen…
–   erfarer hvordan du slår smutvej til perspektivtårnet, hvor vi kan søge helle i den iagttagende position og ikke blive væltet helt omkuld af de evindelige vejrskift… 
–   lærer at flyde ovenpå i skammens store hav, lærer brugbare svømmetag i angststrømmen samt hvordan du bevarer roen, når du nærmer dig sindets revlehuller, så du ikke bliver trukket ned, men sikkert kommer i land igen
–   får redskaber med i rygsækken, så du har slidstærke tålmodighedsreb, fysiske kræfter og udholdenhed af urokkelig tillid, når du skal bestige forandringens stejle skråninger
–   oparbejder evnen til at kunne balancere på skrænten til forladthedsdybet og undgår at sidde fast i selvfordømmelsens kviksand
–   lærer magiske formler, til at trænge igennem selvbeskyttelsens tykke mur og nå ind til landet for længe siden – helt ind til de g(l)emte længslers skjulested – helt ind til hulen, hvor de indre sårede børn sidder og venter på at blive fundet ….

Den indre verden

En rejse i den indre verden…
… hvor du med mig som din rejseguide på legende vis erobrer nyt land, lærer dig selv at kende i de forskellige områders klima og omskiftelighed, så du over tid kan færdes på egen hånd.

Fælles for de der har dristet sig til at begive sig afsted er, at ingen indtil nu har villet være rejsen foruden – alle er uden undtagelse vendt mere berigede og hele tilbage.
Men ét råd går igen: Hav en rejseguide ved din side, der kender områderne, holder kursen, hjælper dig med at færdes sikkert omkring og kalder dig tilbage, så du ikke farer vild for bestandigt, men finder hjem på hvad der måske bliver dit livs rejse….

Jeg vil med glæde og ydmyghed følges med dig og yde lige præcis den støtte du har brug for på din rejse ind, ned, op, ud og tilbage – hjem mod dig selv…